18 de Maig de 2019-GAUDEIX AMB EL CLUB ESPORTIU MONTASPRE - BTT+ FESTA+ 9ª MONTASPRE AL TARD


Socies i socis, amics i amigues, col·laboradors i voluntaris: ESTEU ATENTS!!!

Reserveu el dia 18 de maig de 2019 i veniu amb nosaltres a gaudir d'un dia de muntanya, festa i bon ambient!



Tenim varies propostes per tots vosaltres, podeu fer, triar o decidir quina o quines activitats fareu:
 - A les 9:00 del matí Trobada BTT, per gaudir del terreny més endurero de les Terres de l'Ebre. Com ja sabeu, terreny tècnic amb bons repetxons i baixades de tota mena. Pot participar tothom que tingue experiència es aquest tipo de terreny i la modalitat del Enduro BTT.
 Tots els participants hauran de tenir la llicència, en cas de no tenir-la, la organització expedirà la llicència per la activitat. Les inscripcions i validacions de llicències, el mateix dia abans de la sortida.
 En acabar la Trobada, hi haurà un pica-pica per recuperar forces.

 - A les 13:30 FESTA pels SOCIS i VOLUNTARIS del EnduBítem. Un dinar exclusiu i gratuït pels socis i socies del Club Esportiu Montaspre, així com pels voluntaris que ens van ajudar en la Organització del passat EnduBítem. Aquest dinar serà a base de picades al davant i rostida de carn. MOLT IMPORTANT: Preguem confirmació dels que vindreu al dinar, per poder preveure la quantitat de menjar que necessitarem.

A les 20:00 la 9ª Pujada Caminada Montaspre al Tard, bonica caminada tarde/nit on podrem gaudir de la lluna, dels companys i de la muntanya de nit. La caminada es de dificultat mitjana, hi ha un desnivell pronunciat, però apte i adequat per les persones amb una preparació mitjada per anar per la muntanya. Molt de compte amb el temps, sigueu previsors amb la roba, menjar, calçat i beguda. Hi haurà un avituallament a mig camí i un petit àpat final.  La durada es de tres a cinc hores.
Tots els participants hauran de tenir la llicència, en cas de no tenir-la, la organització expedirà la llicència per la activitat. 
Les inscripcions i validacions de llicències, el mateix dia abans de la sortida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada