Trencacims Paüls 2-11-2013/ Inici d'una gran cursa a les Terres de l'Ebre?

Des de ja fa un temps, 4 components del Club Esportiu Montaspre de Bítem ens vam unir a aquest gran projecte que amb tanta il·lusió ha parit l'ATE Coll de l'Alba Running:
Trencacims Paüls - l'Ultramarató de les Terres de l'Ebre
El dia ha arribat i nosaltres posem el nostre granet de sorra en aquest gran engranatge, col·laborant en lo Control de Pas del Racó de la Vall, al km. 28'5 de Cursa i a la part final de la brutal pujada de la Faixa Pinosa (a 1060 metres).
A les 6:00 del matí gran part dels voluntaris estem al Casal i zona de sortida, on es fan controls, es dona cafè i pastes, es fa petar la xerrada i es va col·locant als corredors a la zona de sortida...
Minuts previs a la sortida, es fa un passeig de voluntaris banda i banda del carrer on s'encenen torxes, s'apaguen les llums del poble. Encara es fosc, el moment és mític, espectacular, sensacional, un cert tò de místic... Jo us dic que nosaltres com a voluntaris ens vam posar de pell de gallina, imagina't com deurien estar els corredors en veure aquesta imatge!

 

A les 7:00 puntuals tots a la carrera!
A partir d'ara, el nostre grup d'una quinzena de voluntaris encapçalat pel gran Angel Accensi, ens dediquem a preparar el menjar, beure, llistats, taules, etc. dels avituallaments i controls de la nostra zona. Tota aquesta intendència preparada i marxem cap a la nostra zona, que comprèn els avituallaments 8 i 9 de la Cursa i els Controls Camí d'Alfara i Racó de la Vall.
Son prop les 9:00, cadascú es dirigeix al seu lloc i tot preparat per rebre als corredors!


Tot acabat, recollir i tornar a la zona de meta.
Encara van quedar moltes sorpreses, totes elles fetes en tota la il·lusió i encarades a tots els participants. A mesura que s'aproxima el temps límit de 12 hores, tot es concentra... El degoteig de participants es constant, força aplaudiments i ànims per estos valents! Fins i tot se'ls rep en tambors!!!
No se com explicar-ho, però baix el meu parer es de lo més gran que hi ha! Arribar a la meta és lo màxim, sigue quin sigue lo temps...
ENHORABONA CORREDORES i CORREDORS!!! SOU UNS HEROIS!

Només queda donar totes les gràcies a la gran organització de l'Ate Coll de l'Alba, a tots els que ho heu fet possible, i nosaltres quatre, satisfets i orgullosos d'haver pogut formar part d'aquest gran projecte.
Esperem i desitgem que sigue una gran referència els anys vinents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada