Excursió al Pont de la Boinaca, aquest dissabte dia 7 de Maig de 2011

Hem pensat que aquesta excursió us agradarà per poder baixar les menjusses d'aquests dies de Pasqua. A més, gaudirem del paissatge i d'un dels racons més bonics de la nostra zona.

Aquest dissabte dia 7 de Maig i a les 8:00 del matí, ens trobem a la Zona Esportiva de Bitem. Allí ens repartirem amb vehicles i anirem fins el Caragol, a partir d'allí ja ens anirem endinsant fins els limits del nostre terme...

El socis del Club Esportiu Montaspre NO haureu de PAGAR res.
Si NO sou SOCIS i NO esteu FEDERATS, haureu de pagar 5 Euros en concepte d'assegurança (a pagar en el mateix moment abans de la sortida).

Us haureu de portar el menjar i el beure, encara que no sigui una excursió molt llarga de recorregut, si que serà llarga en temps, ja que anirem xino-xano i admirant tot el que ens envolta. Sigueu previsors i penseu en les inclemències del temps: calor, sol, pluja, fresca...

US ESPEREM A TOTS! Segur que us agradarà!

1 comentari:

  1. Gracies per organitzar aquestes excursions. He estat tres vegades al Pont de la Boinaca, però no deixa de impresionarme el paisatge cada vegada.Lo millor: la gent i l'ambient. Lo pitjor:l'aterrissada k vaig pegar, gracies Rosendo i Agustí per no deixar k fes cap al fondo del barranc i a Bego k encara riu ara.

    ResponElimina